Dostava

Naročila izdelkov, ki so na zalogi, oddana ob delovnikih do 12.00 ure, bodo praviloma odposlana še isti delovni dan. Naročila oddana ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo poslana prvi naslednji delovni dan.

Naročila bodo odposlana na “naslov prejemnika”, ki ga je stranka navedla ob oddaji naročila.

Storitve dostave pošiljk za pravijunak.si izvaja dostavna služba, razen v primerih, ko lahko pravijunak.si stranki zagotovi prijazneši in bolj učinkoviti način dostave. Pošiljke bodo praviloma dostavljene naslednji delovni dan po oddaji pošiljke, najpozneje pa v 2-4 delovnih dneh.

Cena dostave za naročila v vrednosti od 12,51 EUR do 28,99 EUR, znaša 3,49 EUR.

Na blagajni izberite način dostave "Dostava".

Cena dostave za naročila v vrednosti do 12,50 EUR, znaša 1,99 EUR.

Dostava za naročila v vrednosti nad 29,00 EUR je brezplačna. Ko bo vaše naročilo doseglo vrednost 29,00 EUR bo to na blagani samodejno izračunalo. Izbrana bo možnost "Brezplačna dostava".

Dostava naročenih izdelkov se izvaja samo na ozemlju Republike Slovenije.

 

Osebni prevzem - Ljubljana

Naročene izdelke lahko po predhodnem dogovoru osebno prevzamete na "Simbioza BTC Lab, spodnja etaža Emporium", Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana. Prevzem je po predhodnem dogovoru možen ob petkih med 11.00 in 16.00 uro 

V primeru osebnega prevzema v Ljubljani izberite način dostave “Prevzemno mesto - Ljubljana”.

 

Osebni prevzem - Medvode

 

Naročene izdelke lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja: Pravi Junak, trgovina in storitve, Jure Pucko s.p., Zbiljska cesta 45, 1215 Medvode. Prevzem je možen od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00 uro ter v soboto med 9.00 in 12.00 uro.

V primeru osebnega prevzema v Medvodah izberite način dostave “Osebni prevzem - Medvode”.