Božični paketi

Izberi božični paket

Iščete izvirno darilo? Želite nekaj novega? Ste že pomislili, da bi družino, prijatelje ali sodelavce obdarili z družabnimi igrami pa niste čisto prepričan, kaj izbrati?

Potem ste na pravem mestu. Sestavila sva 7 božičnih paketov - paket za vso družino, za kul otroke :), za zabavo, za stratege, in še več... Pakete sestavljajo priljubljene igre, kot so Codenames, Illusion, Dobble, Dixit, The Mind, Ticket to Ride Europe, Igra leta 2020 Pictures in mnoge druge.

 

Za vsakih 100 EUR paketov obdarimo 1 Simbioza člana

Že od vsega začetka najinega podjetja, avgust 2018, prostovoljno sodelujeva na delavnicah "Možganski fitnes" v okviru Simbioza Medgeneracijskega centra. Z udeleženci se dobivamo vsak drugi petek, kjer predstavljamo in igramo različne miselne, sodelovalne in druge družabne igre. Hit med našimi udeleženci je igra Qwixx - hitra igra s kockami, ki malo spominja na bingo.

Letošnje leto je bilo zelo okrnjeno in za vse težavno - redno smo se nehali dobivati marca, potem smo se pa dvakrat dobili še septembra. Zato smo se skupaj s Simbiozo odločili, da za vsakih 100 EUR božičnih paketov, obdarimo 1 udeleženca tečajev medgeneracijskega centra z igro Qwixx v vrednosti 10,20 EUR.

Sestavi svoj paket

Vam ni všeč kar vidite? Bi želeli sestaviti paket po meri?

V spodnjem obrazcu izpolnite podatke in navedite budžet na paket in število paketov, ki bi jih želeli. Skupaj bomo našli prave igre za vaše potrebe! Vedno pa se lahko tudi zanesete na darilni bon - ti so na voljo v vrednosti od 10 do 100 EUR.

Bodite dobro, ostanite zdravi!

Gašper in Jure