Dobrodošli!

V spletni trgovini sodobnih družabnih iger Pravi Junak si prizadevamo novincem in ljubiteljem družabnih iger ponuditi najboljše, najbolj priljubljene in najbolj pričakovane igre posameznega žanra. Vsem, ki šele vstopate v svet tega čudovitega hobija, pa vse tiste igre, ki vas bodo z lahkoto prepričale, kako čudovite, navdušujoče in bistroumne so lahko minute, ponavadi pa kar ure, ob igranju sodobnih družabnih iger.

 

 Naše poslanstvo

 

Nuditi izbrane družabne igre in strankam prijazne storitve s pomočjo sodobne, varne in zanesljive spletne trgovine.

 

Družabne igre nas povezujejo 

 

Tako kot vi, smo tudi mi velik del svojega otroštva preždeli ob igranju Monopoly in Uno ter Človek ne jezi se in Ugani kdo? Nekateri so se jih sčasoma naveličali, a trenutkov, ko se je kdo pognal v jok in na hruško, se ne bo zlahka pozabilo.

Res je, družabne igre že dolgo niso več dirka v tem, kdo bo prej izgubil. Družabne igre so danes sodelovalne, tudi tekmovalne, a bolj kot kadarkoli prej, zbliževalne. V dobi bitov in bajtov pogrešamo oprijemjive reči, v dobi ekranov in wlanov pogrešamo ljudi. Družabne igre vseh vrst, tiste s kartami in tiste s kockami, tiste za na mizo in tiste za na vrt, to vrzel so zapolnile, ne skrb'.

 

To je šele začetek

 

V spletni trgovini Pravi Junak želimo sodobne družabne igre približati vsakomur, ki želi še več prostega časa preživeti s svojimi najbljižjimi in pričarati občutke igranja družabnih iger že med brskanjem po naši ponudbi. Kako?

    • Z jedrnatimi opisi iger,
    • s smiselno prilagojenimi zbirkami iger,
    • z oznakami, ki povzemajo ključne značilnosti iger in olajšajo izbor prave,
    • z ugodnostmi, ki cenijo vaše obiske in nagrajujejo vaše nakupe v spletni trgovini Pravi Junak,
    • ter z blogom, ki pojasnjuje board game žargon in hobi, odgovarja na vaša vprašanja, ali kar tako piše o zadnjih neizprosnih dirkah in bitkah ter čudovitih pustolovščinah, ki smo jim bili priča na naših mizah.

 

Pišite nam

 

Pri spletni trgovini Pravi Junak poskušamo ponudbo karseda najbolje prilagoditi vam. Ponosni smo na izjemni izbor več kot 200-ih naslovov, za katere verjamemo, da ne bodo razočarali nikogar izmed vas. Seznam iger, ki vam jih nameravamo ponuditi v prihodnje je še dolg. Z nasveti in pripombami ga lahko oblikujete tudi vi!

Vsi naši napori so usmerjeni k temu, da bi bila naša ponudba, vsebina, ugodnosti in uporabniška izkušnja čim bolj uglašena z vašimi željami in potrebami. Zato bomo še posebej hvaležni vsakršnemu odzivu in priporočilom – bodisi preko email naslova ali telefona. =)

 

Jure