Keyforge in (j)essenske novosti

Objavil Jure Pucko dne

Pred jesenskim sejmom v Essnu objavljamo datum izida dolgo pričakovane igre KeyForge in devet novosti v naši ponudbi.

Pred nekaj dnevi so pri Fantasy Flight Games objavili izid KeyForge: Call of the Archons - na police bo prišel 15. novembra. Vsi tisti, ki ste ga prednaročili, pa ga boste preizkusili že isti dan.

 

KeyForge

KeyForge je plod sodelovanja očeta kultne zbirateljske igre s kartami Magic the Gathering, Richarda Garfielda, in enega najbolj priljubljenih in renomiranih proizvajalcev družabnih iger, Fantasy Flight Games. KeyForge ni klasični "deck-builder", kot bi morda pričakovali, ampak je "unique deck" game. Kaj to pomeni?

Zelo na kratko - na svetu ne bosta obstajala dva enaka kupčka kart. To kar boste kupili, oziroma dobili v škatlici, s tem boste morali igrati, kupčka pa ne boste mogli spreminjati, ali dopolnjevati s kartami iz drugih deckov. Vsak deck je edinstven in samo vaš. Hkrati to pomeni tudi, da ne bo potrebe po dokupovanju boosterjev, saj bo vaš deck sam po sebi dovolj, da se podate v boj z drugimi Archoni.

KeyForge Družabna igra Board Game Pravi Junak Blog

Za igranje potrebujete KeyForge: Call of the Archons Starter Set, ki poleg dveh Training deckov in dveh Unique deckov, vsebuje še tokene, ključe, status karte in Chain trackerje. Cena za prednaročila Starter Seta znaša 35,00 EUR.

Trenutno lahko v spletni trgovini sodobnih družabnih iger Pravi Junak prednaročite tudi KeyForge: Call of the Archons Archon Deck Display. V paketu je 12 Unique deckov s po 36 kartami. Vsak deck sestavlja kombinacija sedmih hiš stvorov - Brobnar, Mars, Sanctum, Logos, Dis, Shadows in Untamed - vsaka s svojimi posebnostmi, ki jim v boju dajejo različne prednosti in slabosti. Cena za prednaročila Archon Deck Displaya znaša 99,00 EUR.

 

Pred-essenske novosti v ponudbi

Pred najlepšim obdobjem za vse ljubitelje družabnih iger in pred vrhuncem leta - pred essenskim SPIEL sejmom - imamo v spletni trgovini Pravi Junak nekaj novosti.

 

Carcassonne: Amazonas

Tretja v seriji družabnih iger Carcassonne Around the World. Veseli nas, da je s tem naša ponudba samostojnih Carcassone iger popolna. Samostojna igra zlaganja ploščic ob reki Amazonki vas bo očarala - dirka po reki da igri novo dimenzijo, saj boj za tropski pragozd, eksotične živali in naselja staroselcev ne bo dovolj. Izvrstna uvertura v svet družabnih iger! Kmalu izide še četrta samostojna igra v seriji: Carcasonne: Safari.

 

Kingdomino XXL

Kingdomino XXL Družabna igra Board Game Pravi Junak Blog

Igra leta 2017 je dobila svojo XXL edicijo. Morda bi si kdo mislil, zakaj je to potrebno? Ko boste uzrli mega verzijo te odlične družabne igre za vsakogar, ne boste ostali ravnodušni. Super Duper Mega Huge XXL Kingdomino je od osnovne verzije kar 4-krat večji.

 

Noch Mal!

Noch Mal! je izjemno priljubljena družabna igra v žanru iger s kockami Roll & Write. V Noch Mal! mečete šest kock - tri črne s številkami in tri pisane z različnimi barvami. Igralec na potezi izbere dve kocki in tako omeji izbor kock drugim igralcem.

 

Reef

Reef Družabna igra Board Game Pravi Junak Blog

Reef je naslednica Igre leta 2018 Azul. V tej prav tako abstraktni igri igralci prevzamejo vlogo koralnega grebena. Izbirate in sestavljate ploščice v različnih oblikah in vzorcih. Najlepši med vami (med koralnimi grebeni) si prisluži največ točk in zmago. Ne spreglejte!

 

Onitama

Izjemna družabna igra za dva igralca, še posebej primerna za vse ljubitelje šaha in ostalih klasičnih iger. Ta priznana družabna igra kar puhti od japonskega porekla - za sladokusce.

 

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island

Robinson Crusoe Družabna igra Board Game Pravi Junak Blog

Naravnost izjemna sodelovalna družabna igra vas naplavi na tihomorski otok, kjer morate sami ali z do tremi sotrpini preživeti in raziskati čarobnost skrivnostnega otoka. Zgradite zatočišče, priskrbite si nekaj hrane in postanite eno z divjino. Še ena izmed fantastičnih družabnih iger Ignacya Trzewiczeka in Portal Games.

 

Space Alert in Space Alert: The New Frontier

Znanstveno-fantastična sodelovalna družabna igra Vladaa Chvatila in Czech Games Edition vas bo popeljala na medgalaktično potovanje. Imate 10 minut, da se zoperstavite nevarnostim in odbijete napade nezemljanov. Razširitev Space Alert: The New Frontier igri doda še nove izzive, težje misije in bolj nevarne grdobce.

 

Tichu: Pocket

Tichu: Pocket je prevetritev tradicionalne igre s kartami šnops. Igrate v parih in pobirate štihe. Vseh kart je 52, v štirih barvah - igra pa ima še štiri specialne karte/adute, ki imajo posebne sposobnosti.

 

Še kratki update

Od sedaj nam lahko za izdelek, ki v določenem trenutku ni na zalogi pošljete povpraševanje. To storite tako, da na strani z izdelkom, kliknete "Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi" in vnesete vaš email naslov, na katerega vas bomo o tem pravočasno obvestili. Upamo, da lahko tudi s takšnimi, na videz majhnimi, dodelavami naše spletne trgovine izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo.

Pa lep pozdrav do prihodnjič!

 


Deli to objavo← Starejše objave Novejše objave →


Število komentarjev: 0

Komentirajte

Vaš komentar bo objavljen takoj, ko ga pregledamo.