Pravi Junak je tu!

Objavil Jure Pucko dne

Dragi obiskovalci, spoštovani ljubitelji družabnih iger, vsi, ki se po napornem dnevu v šoli, službi, ali pa kar tako, radi prelevite v junake vseh možnih vrst in oblik.

Dobrodošli na spletnih straneh Pravi Junak, spletne trgovine s sodobnimi družabnimi igrami!

Za vas smo pripravili odlično uvodno ponudbo družabnih iger različnih zahtevnosti, tematik in načinov igranja. Zato smo vsaki izmed njih pripeli ustrezne oznake, ki najbolje povzemajo bistvene značilnosti posamezne igre. Upamo, da boste na ta način kar najlažje in najhitreje našli svojo novo, ali pa morda tudi svojo prvo, najljubšo sodobno družabno igro.

Da množica izbir ne bi bila zastrašujoča, smo igre združili v naslednje zbirke: Za dva igralca, Za vso družino, Za strateginje in stratege ter Za čarovnice in čarovnike.

Če še naprej berete te vrstice in niste takoj oddrveli med igre, nam dovolite, da vas popeljemo po posameznih sklopih naše spletne strani:

  • na Vstopni strani, vas bo pozdravil izbor izpostavljenih iger, najnovejših in najbolj priljubljenih,
  • s klikom na Vse igre boste odprli našo celotno ponudbo, če pa kliknete na Zbirke pa boste pod predstavitvenim opisom brskali med igrami znotraj posamezne družine,
  • rubrika Oznake, objasnjuje pomen različnih tagov, ki smo jih pripeli vsaki igri in ki pojasnjujejo značilnosti igre, glede na njeno zahtevnost, tematiko in način igranja,
  • rubrika Program zvestobe, vam predstavlja ugodnosti, ki smo jih v spletni trgovini Pravi Junak predstavili za vas,
  • rubrika O nas pojasnjuje poslanstvo in vizijo spletne trgovine sodobnih družabnih iger Pravi Junak,
  • naposled pa sledi še Blog, ki je namenjen razlagi board game žargona in kulture, predstavitvi vročih novic, pričakovanih iger ter našim anekdotam ob igranju.

Deli to objavo



← Starejše objave Novejše objave →


Število komentarjev: 0

Komentirajte

Vaš komentar bo objavljen takoj, ko ga pregledamo.